Luis Enrique pratet med pressen før møtet med Villareal, og han er obs på den gule ubåt.

– Vi må behandle dem som en av de vanskeligste lagene å møte. Måten de spiller fotball på, tabellsituasjonen og det at de aldri er gode å møte, gjør at dette blir en tøff kamp. Vi husker møtene i ligaen og i cupen fra forrige sesong så vi vet at vi må jobbe hardt, sier Enrique.

Det har vært et tett kampprogram i det siste, og Villareal er siste kamp før en landslagspause. Enrique ser ikke på det som en grunn til at spillere kan være ufokuserte.

– Det er ikke nødvendig å fortelle spillerne at de må fokusere på denne kampen. De vet godt nok hva som skjer når man faller et lite hakk ned mot et lag som dem.

Videre ble han spurt om den kampen som kanskje høres saftigst ut av dem alle i den oppkommende landslagspausen, Argentina mot Brasil.

– Jeg ser ikke på kamper som går så sent, det blir litt for lenge å være våken, men jeg må kanskje gjøre et unntak for denne, sa Enrique mens han smilte.

Spørsmål om skaden til Messi og hvordan laget har klart seg uten han måtte også komme. Der presiserte Enrique at laget har gjort en god jobb.

– Det vil bli dumt å si at vi ikke er bedre med Messi, men vi har vist at vi har mye kvalitet i laget og vunnet kamper, takket være alle, fra forsvar til angrep.

Til slutt kom spørsmål om turen klubben gjorde til Port Aventura fornøyelsespark.

– Det handler om lagbygging. Helt siden jeg ble trener har jeg likt å gjøre ting som dette. Jeg tror det er viktig for lagkjemien og samholdet, pluss at jeg tror det var fint for dem å ta med seg familien, det hjelper oss til å bli en sterkere enhet, sa Enrique til slutt.