4 år siden spilleren åpnet mål-kontoen sin, og det er igjen på tide å ta imot BATE.
Sergi Roberto har denne sesongen til tider vært et glimt i øyet i en ellers så trist hverdag. Roberto har spilt i de fleste posisjoner denne sesongen men har vist seg verdig en plass på førstelaget. For fire år siden var det få som hadde hørt noe særlig om Roberto, Rafinha eller Marc Bartra, men den 6. desember 2011 når Barcelona allerede var sikret en plass sammen med de 16 siste lagene bestemte Pep Guardiola seg for å la de tre B-lagspillerne begynne fra start på mektige Camp Nou.
Det viste seg å ikke være et dumt valg for etter 35 minutter spilt var det nettopp Sergi Roberto som scoret, sitt første mål for førstelaget. Fire sesonger etter og Roberto møter igjen BATE Borisov på Camp Nou. Så langt denne sesongen har Roberto skapt tre mål og scoret 1-1 målet i comeback seieren mot Bayer Leverkusen i Champions League.
FC Barcelona må vinne denne kampen for å være en seier nærmere gruppeseier i årets utgave av Champions League, da klubben ønsker å være det første laget å vinne det prestisjetunge trofeet to år på rad. I dag er det duket for en spennende kamp mot BATE Borisov der Luis Enrique og co er på jakt etter seier og ingenting annet en seier er godt nok for fansen på Camp Nou.
Hvem: FC Barcelona vs BATE Borisov
Hva: Champions League
Hvor: Camp Nou
Når: Onsdag 4. november 20.45