Rolig kamp der Neymar og Suárez tok ansvar i Messis skadefravær og sikret laget tre viktige poeng fra Madrid. Her følger vurderingene fra kampen:
Bravo: 6 Lite å gjøre bakover i dag, men Claudio er våken når Getafe kommer på besøk. Avverger en farlig sjanse i andreomgang da han måtte i duell utenfor 16-meteren.
Alba: 6 Lite å gjøre defensivt og fyller derfor på offensivt når han får muligheten. Relativt anonym i førsteomgang, men kommer til en feit sjanse i andreomgang som går via keeper og over mål.
Mathieu: 6 Raskest i troppen og får betalt for det. Løper opp en skummel Getafe-kontring og gjør ellers en god kamp i midtforsvaret.
Piqué: 7 Trygg og stødig defensivt. Setter i gang raskt og fint framover. Er ikke like offensiv som han pleier å være i slike kamper, men det var kanskje like greit i denne kampen?
Alves: 6 Fine driv offensivt i førsteomgang, bidrar og skaper mye, men det holder ikke hele veien. Det blir rett og slett for mye «nesten» for Dani Alves i kveld.
S. Roberto: 8 Gjør det helt greit på midtbanen i førsteomgang, men så bestemmer han seg for å levere årets assist med en nydelig hælflikk til Suárez. Han gjør det samme i andreomgang, denne gang til Neymar på langpasning. Kanskje den beste kampen jeg har sett av S. Roberto i Barça-trøye.
Busquets: 9 (BB) Blekkspruten fra Badia knytter midtbanen sammen. Lekne touch, gjør som han vil og styrer kampen. Spiller som en deilig Estrella Damm; iskald og god. Gjør så godt som ingen feil i denne kampen.
Rakitić: 7 Viser at han er verdig en plass på midtbanen med sine driv og playmaker-egenskaper. Er hele tiden involvert i spillet og har virkelig funnet tonen med midtbane-kollega Busquets. Klarer riktignok ikke å skille seg like mye ut i kveld, men gjør en godkjent kamp.
Neymar: 8 Leken innledningsvis, men tråkker seg mer opp i trøbbel enn ut av det, selv om prestasjonen er mer enn godkjent. Andreomgang starter med samme melodi, men allerede før 60 minutter er spilt lusker Neymar alene på venstresiden og får en herlig langpasning-assist av Roberto som settes knallhardt i mål. Får også en scoring annullert senere.
Suárez: 8 Jobber og sliter på topp, skaper flere sylskarpe sjanser og konverterer i 37. minutt et herlig framspill av Neymar og Roberto i buret bak Guaita. Får nesten trillet inn et siste mål på overtid, men ballen strøk stolpen.
El Haddadi: 5 Friskt brasseforsøk før minuttet hadde passert, dessverre til side for mål. Får også et hårfint offsidemål annullert i andreomgang som kunne endt måltørken. Ellers spiller Munir en kamp helt på det jevne, som virkelig må sette opp dampen dersom han vil beholde plassen på førstelaget.
Innbyttere:
Iniesta: 6 Kommer innpå for Munir El Haddadi og får de siste 30 minuttene. Gjør lite ut av seg, men viser at han fortsatt er en viktig brikke på midtbanen. Endelig tilbake fra skade og bidrar med trygghet, kreativitet og sin rutine.
Ramírez: 5 Kommer innpå de siste 15 minuttene for Sergi Roberto og gjør ikke stort ut av seg på den lille tiden han hadde på å påvirke den punkterte kampen. Snubler av en Cruyff-vending når han skal jage ballfører med sin innbytterpuls.