Luis Enrique holdt i dag pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Getafe.
Etter et skuffende resultat mot Villanovense i Copa del Rey for bare noen dager siden, vender skuta tilbake til La Liga og Getafe. Luis Enrique stilte i dag til den sedvanlige pressekonferansen foran oppgjøret og svarte på forskjellige spørsmål, og ga samtidig uttrykk for sine planer for sesongen:

— Målet vårt er å vinne ligaen, ikke bare å vinne én spesiell kamp. (el clásico). Det handler ikke bare om tre poeng vunnet og tre poeng tapt. Nå fokuserer vi mest på Getafe, på seier og på måter vi kan forbedre spillet vårt.

Forrige sesongs møte endte 0-0, og Getafe har bare sluppet inn to mål på hjemmebane denne sesongen. Luis Enrique virket enig, og konstanterte med at Getafe er et vrient lag og spille mot, men at statestikker er til for å brytes.

Individuelle spillere

Luis Enrique fikk også spørsmål om det var flere spillere fra B-laget under Copa-kampen som imponerte han, og som muligens fortjener mer spilletid:

— Ja. Noen av dem.

Douglas pådro seg nok en skade under onsdagens kamp, og Luis Enrique valgte å skryte av spilleren for sin vilje til å spille. Han bekreftet også at Andrés Iniesta og Sergi Roberto returnerer til troppen.

— Han spilte 87 minutter med brist i foten. Det viser hans pågangsmot og vilje til å spille. Han har bare forferdelig flaks.

— Ja de (Iniesta og Roberto) reiser med oss, noe som betyr at de kanskje kan starte kampen. De er ikke nødvendigvis 100% riktig ennå – de mangler rytme.