Den tidligere Milan-spissen er en av flere kandidater til å bli klubbens nye superreserve.
Det er ingen hemmelighet at klubben ønsker seg en ny «Henke Larsson»-spiller. En spiller som er tilfreds med å være superreserve. En spiller som har en litt annen rolle enn de tre på topp. Luis Enrique skal være svært lysten på en slik løsning. Munir og Sandro har foreløpig ikke svart på tiltale.
Men ifølge Sport, så er det sportsdirektør Robert Fernandez, som har satt Alexandre Pato på listen over mulige nysigneringer. Luis Enrique skal være lysten på andre spillere.
Sport skriver videre at klubben har 20 spillere på listen. Alle skal ha de samme kriteriene; lav kjøpesum, lav lønn, og være tilfreds med en benketilværelse.
De fleste husker Pato fra sine glansdager i AC Milan. Nå er spissen på utlån fra Corinthians til São Paulo i den brasilianske ligaen. I 2015 har spissen vært «on fire», og har foreløpig notert seg for 24 mål på 47 kamper.
Luis Enrique har gitt sportsdirektøren en liste over spillere han mener er aktuelle, men klubben har ikke ønsket å fjerne Pato over listen med mulige «Henke-erstattere».
Undertegnede, som følger den brasilianske ligaen tett, er på sin side svært skeptisk til ryktet om at Pato skulle ønske seg til Barcelona for å tilbringe tiden på benken. Spilleren er 26 år gammel, og ønsket av halve Europa og Asia.