En kjedelig kamp med kjedelige prestasjoner. Her følger spillervurderingene fra kveldens Copa del Rey-oppgjør borte mot Villanovense:
Masip 5: Våken og redder et tidlig bakkeskudd rett på mål. Blir testet ved flere anledninger, heldig at Villanovense-spillerne treffer tverrlegger. God i utspill.
Douglas 3: Har ikke skuring på noe. Såvidt han klarer å sette sammen to pasninger. Får ikke til noe spesielt offensivt, greit i forsvar.
Bartra 4: Flink til å bygge opp fra bakrom og bidrar til godt stopperspill når Villanovense kommer i mot, men kommer også litt for tregt inn i flere situasjoner. Nivået til Bartra ER høyere.
Vermaelen 4: Gir fra seg mange hjørnespark, men har bidratt godt i forsvar av disse hjørnesparkene.
Mathieu 5: Presterer å bomme på mål bare noen meter unna. Ellers vært grei i forsvar uten noen spesielt store feil.
Kaptoum 7: Ivrig etter å vise seg frem, kom med noen gode løp frem mot mål, men klarte ikke å komme til avslutning. Ellers god kontroll på midtbanen.
Samper 6: Kombinerer godt med Mathieu ved flere anledninger. God som ballvinner samt en organiserende midtbanespiller. Viser tegn til godt overblikk.
Gumbau 4: Roter seg bort noen ganger, og må ta på seg skylden ved et par VIllanovense-løp. Gjør ingen tjenester ved å pådra seg et unødvendig gult kort i andreomgangen.
Munir 5: Kommet til et par sjanser, men må jobbe med avslutningene sine. Hans talent er åpenbart, men hans beslutninger er frustrerende.
Sandro 4: Veldig usynlig i angrep i store deler av kampen, men kom med andreomgangens største sjanse da han skøyt rett over mål. Ellers generelt unøyaktig i sine forsøk.
Adriano 4: Har glemt å ta frispark, og har overlatt dette til Douglas, som aldri kunne det. Lite å si om Adriano denne kampen, bortsett fra et par gode løp fremover.
Innbyttere:
Aitor 5: Rask og hurtig fremover. Produserer et skudd på mål, men klarer ikke sette preg på kampen.