Suárez står igjen som kampens helt, og Enrique tar sin 60.seier som manager for Barcelona.
Bravo(4): Håpløs ved Eibars scoring kun ti minutter inn i kampen. Står feilplassert et par ganger i første omgang, men er ellers trygg. Har generelt lite å gjøre.
Piqué(7): Er solid og gjør nesten ikke feil. Rydder unna, og er spesielt viktig i lufta.
Alba(5): Noen klønete avgjørelser, men er stort sett treffsikker. Løper opp og ned langs vestresiden som en Duracell-kanin.
Alves(3): Spiller en svak kamp og gjør mange feil.
Bartra(5): Må ta på seg deler av skylden for baklengsmålet. Våger å ta med seg ballen fremover på banen, men er ikke like trygg som for eksempel Piqué.
Rakitic(4): Løper mye, men gjør for mange småfeil. Går halvhjertet inn i duellene og virker usikker.
Busquets(6): Starter bra, men blir litt anonym utover kampen. Har et par flotte krosspasninger, og gjør en viktig jobb på midtbanen.
Mascherano(4): Svak ved Eibars 1-0-scoring. Godkjent kamp og er stort sett trygg med ball, men pådrar seg et unødvendig rødt kort i det 83.minutt. Umodent av den ellers rutinerte argentineren.
Neymar(8): Litt slurv i starten, men kommer seg betraktelig. Har noen herlige tekniske detaljer og vil ha ball hele tiden. Ødelegger litt for seg selv ved å overspille når han faller. Er arkitekten bak mål nummer to og tre og involvert i den første scoringen. Spiller Suárez god og gjør en stor forskjell i dag. Banens beste sammen med goalgetteren fra Uruguay.
Suárez(8 BB): Tremålsscoreren har aldri virket mer selvsikker. I fotball er det mål som teller, og selv om nummer ni ikke er mye involvert ellers er han Barcas viktigste i kveld. Stuper inn Barcas første scoring. Iskald på mål nummer to og tre. Gjør akkurat det han skal.
Sandro(4): Prøver, men får det ikke helt til før assisten på volley inn til Suárez. Bidrar svært lite ellers. Burde nok scoret 2-1 etter drøye halvtimen.

Munir(5): Kaster bort ballen ved kontring. Avslutningene uteblir, men skal ha for innsatsen.
Mathieu(6): Sterk og hurtig på venstresiden. Tøff i duellene. Godt innhopp for Bartra.