Selv med litt vaklende form den siste tiden står Barcelona med brukbare 4 poeng på 2 kamper i årets CL-gruppespill.
På tirsdag venter en ny tøff utfordring borte mot BATE Borisov i Minsk. Sist lagene møttes var i gruppespillet sesongen 11/12 da Barca vant hele 5–0 i Hviterussland, mens hjemmekampen endte 4–0. Stadion Borisov Arena rommer kun drøye 12.000 tilskuere, men det blir garantert trykk og stemning likevel.

Opprettholder Neymar storformen?

I helgen var Neymar Jr. i storform og nettet hele fire ganger mot Rayo Vallecano, og var en konstant urokråke for motstandernes forsvar. Med Messi ute i flere uker til og Suárez med manglende flyt foran kassa kan Neymar igjen bli nøkkelen til tre poeng i en kamp som nok ser enklere ut på papiret enn den blir i virkeligheten.
Av de 20 spillerne Enrique tar med seg til Hviterusslands hovedstad er det gledelig å se at Vermaelen igjen er klarert for reise. Så vil tiden vise om han er spilleklar.
Ter Stegen, Bravo, Masip, Vermaelen, Alves, Alba, Adriano, Douglas, Mascherano, Piqué, Mathieu, Bartra, Roberto, Busquets, Rakitic, Gumbau, Munir, Sandro, Suárez og Neymar Jr. er troppen, og kun Gumbau er tatt med fra Barca B.
Hvilken startellever ønsker du å se, og hva tror du resultatet blir?
Hvem: BATE Borisov – Barcelona
Hva: Champions League gruppespill, Kamp 3
Hvor: Borisov Arena
Når: Tirsdag, 20. oktober 2015 kl: 20.45