Det mangler ikke på ambisjonene til Barcelona-manageren. Her er noen utdrag fra dagens pressekonferanse foran morgendagens kamp.
Etter enda en landslagspause var Luis Enrique tilbake i presserommet for å møte media. Treneren ble spurt om flere av spillerne sine i tillegg til å komme med ambisiøse uttalelser.

— Sannheten er at jeg ville takket ja til Spania-jobben om jeg ble spurt. Jeg hadde satt stor pris på det.

Det var også trekning i Copa del Rey i dag, og FC Barcelona trakk CF Villanovense.

— Jeg kan ikke si jeg vet så mye om dem. Vi kommer til å samle informasjon om dem og forberede oss til kampen når den nærmer seg. I dette øyeblikket er det kampen mot Rayo som betyr noe. Vi vil prøve å gjøre det likt som forrige sesong selv om Xavi ikke lenger er her.

Luis Enrique ble også spurt om spillerne som har spilt ektra mange minutter, og kommenterte at spillere som Mascherano og Busquets snart skal få muligheter til å hvile.

— Jeg skulle ønske at de kom tilbake uthvilte, men de kommer uansett til å spille i morgen.

Lionel Messi har også blitt presset av AFA til å returnere tidligere så han kan rekke Argentina-kampene i november,men Luis Enrique forteller at dette ikke stemmer og at AFA, Tata Martino og Messi alle er på samme side i denne saken. Om de andre skadde spillerne, Vermaelen, Adriano og Iniesta, fortalte manageren at de to førstnevnte er tilgjengelige mens Iniesta nærmer seg slutten av sin rehabilitering.