Selv om det er en stund til overgangsmarkedet åpner, regner ryktene ned som været i Bergen.
Mange er klar for å se forandringer i laget allerede til januar og ryktene er allerede godt i gang. Rykter om Adriano og Grimaldo, om Nolito og Laporte. Sevillas sportsdirektør Monchi har meldt sin interesse for vår brasilianske høyreback Douglas.
I et arrangement arrangert av radiostasjonen Cadena SER uttalte Sevillas sportsdirektør Monchi at Sevilla lenge har hatt et godt øye til den mye omtalte Douglas.

Allerede i sommer var planen vår å hente Douglas. Vi har vært imponert over spilleren helt siden tiden hans i São Paulo, der han overrasket oss stort.

25 år gamle Douglas har ikke hatt stor suksess i Barcelona siden han ankom klubben i 2014. Det er blitt fem kamper på brasilianeren, hvorav tre opptredener har vært i Copa del Rey. Det virker derfor ikke usannsynlig at Enrique og vår sportsdirektør Robert Fernandez lar brasilianeren gå allerede i januar.
Sevillas sportsdirektør Monchi hadde også noen ord å si om den nylig omskolerte høyrebacken Sergi Roberto

Jeg er overrasket over å se Sergi Roberto som back, men har har utviklet seg til å bli en vitkig spiller. Han driver spillet fremover og er god med ball.