Selv om vi har hamstret inn 15 poeng på syv kamper er det enkelt å se at vi sliter.
På toppen av tabellen ligger Villarreal med sine 16 poeng, og under ligger tre lag som ligger poenget bak og kjemper hardt om å holde seg oppe. Celta Vigo, Real Madrid og Barcelona har alle 15 poeng. En ganske bra start om man ser det fra nøytrale øyne, men situasjonen er en helt annerledes om man ser på problemene Barcelona egentlig har.
Ser man på statistikken vil de fleste Barcelona-fans gremmes over den forferdelige starten. 9 mål sluppet inn og bare 12 mål scoret, ikke akkurat det man forventer av verdens beste klubb, et lag som vant alt og feiet over alle i fjorårets sesong. Man kan skylde mye på skader, men det finnes en grense. Forsvarslinjen vår har vært helt ute å kjøre og angrepsrekken vår er ikke så sterk som den var før. I fjor hadde vi den mest solide forsvarsrekken og en kjempe av en keeper som bare slapp inn 21 mål hele serien og en angrepsrekke som gav mareritt til motstanderne med hele 110 mål å være stolte av. Det ser ikke ut som det blir en repetisjon av sist sesong dette året. Skader er helt klart en faktor i noe av formduppen, men vi som en av verdens største klubber bør ha reserver av høy kvalitet, og det mener jeg at de ikke har bevist.

Noe må gjøres, fort

Flere store problem som Luis Enrique må ta fatt i nå, før det er for sent. Forsvaret trenger en skikkelig overhaling og angrepet likeså. Midtbanen er og et problem, med rare lagoppsett og spillere i feile posisjoner og reserver som ikke holder skikkelig mål. Dette holder ikke Enrique! Om vi skal ha noe som helst sjanse å vise fotballverden at Barcelona er det beste laget i verden så må laget vårt holde en høy standard. Selvfølgelig kommer det folk og sier at man ikke kan skylde på manageren og at spillerne har like stor skyld i det og det er sant, spillerne må ta seg sammen og, de og har noe å bevise. Det holder ikke med en god sesong også vende tilbake til Tatas sørgelige periode. Noe må bli gjort og det må bli gjort nå!
La diskusjonen forsette i kommentarfeltet.