[Sevilla 2 – 1 Barcelona) FC Barcelona dro til Sevilla for å opprettholde den gode formen. Slik gikk det altså ikke.
Bortelaget åpnet kampen sterkest og var laget med de fleste mulighetene. Neymar og Sergi Roberto var spesielt godt involverte og klarte å teste Sevillas målvakt ved flere anledninger. Neymar satte nesten kampens første mål med et vakkert frispark, men det rullet tvers over hele målstreken til alles forbauselse.
Sevillas største sjanser kom for det meste fra hjørnespark, men klarte ikke å skape noe ut av de grunnet bra spill av keeper Bravo og midtsopper Mathieu. Kampen endte 0-0 til pause. En godkjent førsteomgang av FC Barcelona med godt angrep og bra forsvarsspill til tross.

Pangåpning

Den andre omgangen åpnet med et brak da begge lag hadde gode muligheter til å score bare minutter etter hverandre, men 0-0 sto det fortsatt. Hull ble det til slutt, da Sevilla gikk 1-0 etter drøye femti minutter spilt. Krohn-Dehli avsluttet et vakkert lag-angrep og Bravo så seg beseiret. Vicente Iborra doblet ledelsen for hjemmelaget bare minutter senere og plutselig ble kampen mye vanskelige enn mange først trodde.
Barcelona prøvde så godt de kunne, men Sergio Rico hadde dagen. I løpet av 30 sekunder nektet han Neymar et mål hele tre ganger. Brasilianeren ble dog mannen som skulle redusere for Barcelona. Et godt straffespark fremskaffet av Sandro med bare kvarteret igjen å spille ga bortelaget et lite håp. Sevilla forsvarte seg med livet som innsats og kunne til slutt feire en etterlengtet seier mot Barcelona.