Luis Enrique stilte til pressekonferanse tidligere i dag. Her er hva han hadde å si.
I morgen spiller FC Barcelona hjemmekamp mot Bayer Leverkusen. Hva som først så ut til å bli en grei kamp kan bli vanskeligere enn først antatt, når Barça har slitt litt i starten av sesongen. Lettere blir det ikke nå som stjernespiller Messi er ute med skade.

Om motstanderen

— De er et veldig intenst lag. De forsvarer seg bra og er fysisk sterke. De gjorde det veldig bra under forrige Champions League og jeg tror de vil skape problemer for oss. Det er en nøkkelkamp og en veldig attraktiv match.
— De er ikke som de andre tyske lagene og jeg er sikker på at de vil prøve å bryte opp vårt spill. Men, det er hjemmekamper som dette man rett og slett må vinne. Dette blir en viktig kamp for oss.

Barcelona og Roma spilte uavgjort i første runde og en seier i morgen er uhyre viktig i kampen om gruppeseieren.

Om Messi

Lionel Messi fikk ikke mange minuttene på banen mot Las Palmas før han måtte på sykehuset. Det ble bekreftet at argentineren kommer til å miste mellom syv og åtte uker mens han kommer seg etter kneskaden.

— Messi er riktig nok uerstattelig. Samtidig er dette en ekstra motivasjons-boost for oss. Flere av spillerne er klare til å ta ansvaret.
— Vi vurderer alltid om vi skal gjøre om spillestilen vår, men vi har tro på systemet vårt og vil fortsette å bruke spillerne slik de er vant med.

Andre skadesituasjoner

Luis Enrique lettet litt på sløret om de andre spillerne som er skadet, nemlig Bravo, Alba og Adriano. Bravo har trent som normalt med gruppen et par dager nå og Jordi Alba kan muligens være klar til aksjon. Adriano har ikke trent som normalt fordi han pådro seg en liten skade mot Las Palmas og det vil bli vanskelig å inkludere han i troppen.