Kan Neymar karate-sparke Barcelona til en ny seier?
I dag er dagen FC Barcelona reiser til Vigo i Galicia for å spille mot Celta Vigo på Balaídos, den fryktede hjemmebanen til Celta Vigo. Barcelona har stor grunn til å frykte Celta Vigo foran kampen da de ligger på en delt andre plass i ligaen sammen med Villarreal og Real Madrid og har enda til gode å tape i serien (3 seire og 1 uavgjort). Barcelona har gjort det sterkt så langt i sesongen og er klar for å forsette seiersrekken til tross for skader hos nøkkelspillere.
Med Sandro, Alba, Bravo, Vermaelen og Rafinha på sidelinjen må Barca kjempe med klørne for å klare å få poeng med seg hjem til Camp Nou. Celta Vigo må klare seg uten venstre-back Jonny Catro da han fikk et rødt kort i deres 2-1 seier mot Sevilla på søndag. Celta Vigo har dog deres tidligere Barcelona-trio Nolito, Andreu Fontas og Sergi Gómez tilgjengelige til kamp.
FC Barcelona er det eneste laget som har klart full pott med fire av fire seiere og 12 poeng i ligaen mens Celta er som nevnt hakket bak med sine 10 poeng og er et av fem lag som har til gode å tape i ligaen. Det er klart for et tøft oppgjør ikveld da Barça har slitt mot Celta Vigo tidligere og vi husker vel godt da de vant 1-0 på Camp Nou i fjor årets sesong.
Kan Barcelona klamre seg til sin femte seier på rad eller er laget fra Galicia for sterke?