Det er ordene Luis Enrique bruker for å beskrive morgendagens kamp mot Celta Vigo. Der han forventer en vanskelig kamp.

– Celta er et av de beste lagene i ligaen. De er i god form og spiller fin fotball om dagen, så jeg forventer en flott og interessant kamp, sier Enrique.

– Det vil bli vanskelig. Det er bare å se til kampen i fjor, da gjorde de det veldig vanskelig for oss. Nå har dem hentet inn gode forsterkninger, og de henter ikke bare gode resultater, men de gjør det på en attraktiv måte. Vi liker å møte gode lag som Celta, fortsatte han.

Det har vært mye prat om Arda Turans mulige registrering på grunn av Rafinhas skade, men Enrique ser videre, uten å forvente at Turan skal få spille før januar.

– Det er mye prat rundt skadene og bredden i stallen, noe som er normalt, men vi er ikke i en katastrofal situasjon. Det har alltid vært en god stemning i garderoben og alle vet hvordan vi vil spille. Jeg er fornøyd med laget og resultatene våres. Jeg ser at Arda og Aleix forbereder seg godt, det er ikke så lenge igjen nå.

Til noens forundring er det Gumbau som har fått prøve seg mest på A-laget så langt denne sesongen, og ikke Sergi Samper. Nå som Rafinha er ute er det også Gumbau som fortsatt får tillit.

– Vi kjenner han godt fra forrige sesong og han kan bekle flere roller på midten. Han var en god signering for B-laget forrige sesong og er en veldig interessant spiller.