Etter midtukas uavgjortresultat i Roma retter førstelaget nå blikket mot Levante
Laget hadde i går sin første trening etter å ha kommet tilbake fra Roma, og et uavgjortresultat i Champions League. Blant de oppmøtte var alle skadefrie førstelagsspillere, samt Gumbau. For en storklubb som Barcelona kan man ikke dvele over resultater, da neste kamp stadig er rett rundt hjørnet. Allerede i morgen venter Levante på Camp Nou.

Storseier i sikte?

Barcelona står som kjent med full pott på de tre første seriekampene, etter seier mot Bilbao (B), Málaga (H) og Atlético (B). Like heldige har ikke Levante vært. Høydepunktet så langt må sies å være forrige ukes uavgjortresultat på hjemmebane, mot byrival Sevilla. Laget spilte også uavgjort borte mot Las Palmas, og står dermed med kun to poeng på de tre siste kampene. For Levante tapte åpningskampen hjemme mot Celta Vigo.
Da lagene møttes i fjor ble det 5–0. Ja, i begge kampene, som var nesten helt identiske da katalanerne også ledet begge oppgjørene 2–0 til pause. Så da vet du hva du skal sette pengene dine på i morgen. Skjønt ingen seire kommer gratis, spesielt ikke for et skadeplaget lag som nylig har vært ute i Europa og kjempet i andre turneringer. Den luksusen har ikke Levante hatt, og vil derfor komme med en frisk og uthvilt tropp til Catalonia. Så gjenstår det å se om resultatet i år lever opp til de to (like) resultatene i fjor. Svaret får vi i morgen.
Hvem: FC Barcelona vs. Levante UD
Hva: Liga BBV, Runde 4
Hvor: Camp Nou, Barcelona
Når: Søndag 20. september 2015 kl: 20:30