Tidligere i dag stilte Luis Enrique til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot AS Roma
Som regjerende mestere er FC Barcelona de største favorittene i årets turnering og Luis Enrique har sin egen vri på saken:

— Det er noe vi i så fall må vise på banen. Sannheten er at når ballen ruller er det ingen mestere, bare 32 konkurrenter som alle vil ha det samme.

Om motstanderen

— Man kan ikke bruke Joan Gamper-kampen som et referansepunkt. Det var under sesongoppkjøringen og Roma er et annet lag nå. Jeg forventer at de blir som det laget Juventus tok i mot tidligere i sesongen. Et Roma som presser, spiller med ballen og som var bedre enn Juventus.

Regjerende mestere

— Målet om å vinne Champions League-troféet to ganger på rad gir ikke mer press, tvert i mot virker det som en utrolig stimulant for oss. Vi skal gjøre så godt vi kan. Siden vi vant La Liga og Champions League er vi naturligvis «laget å slå» i år.

Lagets form

— Helt fra starten av sesongen har vi spilt bra. Trenere og spillere streber alltid for å gjenta de gode prestasjonene og alt vi gjør er for å forbedre oss. Samtidig aksepterer vi at supercupene ikke var helt opp til standarden, sannheten er at jeg skulle øsnke vi hadde en litt lettere kalender.

Luis Enrique hadde også lovord å si om Messi, som kom på banen og vant kampen mot Atlético borte forrige helg:

— Messi er den beste spilleren jeg har trent. Han er ikke bare den beste spilleren i verden, men også i historien. Det går ikke an å sammenligne han med noen.