Barcelona returnerer til Vicente Calderón for å kjempe om tre nye poeng mot et Atlético som også står med full pott etter de to første kampene.
Forrige gang Barca inntok Atléticos lekegrind ble en nokså hyggelig affære der katalanerne like gjerne tok med seg ligagullet hjem. Denne gangen står det ikke like mye på spill, men det vil kreve beinhard jobbing av samtlige spillere om gutta skal dra hjem med tre poeng.

Hardt program

Som kjent er Barcelona preget av at mange spillere nylig har hatt landslagspause. Det samme gjelder motstanderne fra Madrid der 12 av spillerne har tatt turen innom a-lag og aldersbestemte landslag den siste tiden. Forhåpentligvis vil den internasjonale pausen resultere i alt annet enn labert nivå ved lørdagens møte.
Barcas nysignering Arda Turan får ikke spille for klubben før i 2016, og går dermed glipp av det første møtet med gamleklubben på Calderón. De som derimot er klare til å møte Diego Simeones menn, er:
Ter Stegen, Masip, Mascherano, Bartra, Alba, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Roberto, Busquets, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Munir, Sandro, Suárez, Neymar og Messi.

Ny sønn

Et lite skremmeskudd ved dagens trening var det da Messi ikke dukket opp, men det skal ha vist seg at verdens beste fotballspiller har blitt far for andre gang til en gutt, og at han er klar til kamp i morgen. Vi gratulerer!
Hvem: Atlético Madrid vs. FC Barcelona
Hva: Liga BBV, Runde 3
Hvor: Vicente Calderón
Når: Lørdag 12. september 2015 kl: 20:30
Stream: VG