Barça fortsetter jakten etter en angriper som kan fylle tomrommet etter Pedro.

For lavt Nolito-bud

Ifølge Catalunya Radio, gjengitt av Sport, skal katalanerne nylig ha fått avvist et bud på Nolito. Angivelig var budet alt for lavt for de lyseblå, i tillegg til at 28-åringen ikke var fornøyd med de personlige betingelsene.
Den katalanske sportsavisen melder at Barça tilbød Celta 8 millioner euro for angriperen, hvis utkjøpsklusul er pålydende 18 millioner euro, samt en lønn som ikke fristet Nolito nevneverdig.
Om man skal tro ryktene, må Barça bla frem enda flere euro for å sikre en retur av spilleren som fra tidligere har to offisielle mål for Barças førstelag.

Har ikke hørt noe fra Barça

På den andre siden av rykteflommen kan Marca melde om at Celtas president avviser at det har vært noen kontakt mellom de to klubbene.

– Nolito-sagaen har aldri eksistert. Vi har ikke fått noen telefon, og det har ikke han heller. Nolito er fullstendig avslappet og fokusert på Celta, og drømmer om å bringe klubben til Champions League, skal klubbpresident Carlos Mouriño ha uttalt.

Mouriño kunne også avsløre at klubben er i dialog med Nolitos agent om å øke utkjøpsklausuen. En prosess som angivelig skal ha startet før interessen fra Barça blusset opp.

– Vi har snakket om å heve utkjøpsklausulen siden før ryktene om Barça dukket opp, fastslår presidenten ifølge Marca.