Ifølge brasilianske medier skal Manchester United være villige til å kjøpe Neymar fri fra kontrakten med Barça.

Rykteflommen har nådd Brasil

Louis van Gaal & Co skal være villige til å betale 190 millioner euro for å ta stjernespissen til Premier League i løpet av sommeren 2016, rapporteres det om fra Brasil.
Det er Globoesporte, gjengitt av Sport, som hevder at den engelske klubben — som nylig tapte kampen mot Chelsea om Pedro Rodríguez’ signatur — står klare med sjekkheftet.
Ryktene kommer bare noen få dager etter at den engelske tabloidavisen The Sun rapporterte om at Ed Woodward, Uniteds visepresident, skal ha vært i Barcelona flere ganger for å diskutere en mulig overgangsavtale for Barças venstrekant.
Nå ser det altså ut til at den brasilianske pressen følger med på rykteflommen.

Agenten beroliger klubbens supportere

Imidlertid er det absolutt ingenting som tyder på at Neymar er villig til å forlate den katalanske hovedstaden.
Unggutten har i rekordfart rukket å etablere seg som en av klubbens største profiler, hvor spesielt relasjonen med Leo Messi og Luis Suárez — både på- og utenfor banen — har vært en viktig faktor.
I tillegg har 23-åringens agent, Wagner Ribeiro, slått fast at spilleren ikke er til salgs — uansett hvilke vilkår som kommer på forhandlingsbordet.

– Barcelona har aldri vurdert å selge Neymar, og han er veldig lykkelig i klubben. Han har tre år igjen av kontrakten sin og de engelske avisene bare spekulerer. Det finnes ingenting, uttalte Ribeiro til Sport i forrige uke.