Et tap og en uavgjort, kan Barcelona slå tilbake i ligaåpningen mot baskerne?
Den spanske supercupen er ferdig og kanskje er det like greit. Barcelona har virkelig ikke vært seg selv i sesongåpningen og de har mye å gå på både spillemessig og resultatmessig. 15 mål scoret og 17 mål imot taler for seg selv. Dette er ikke det Barcelona-laget vi kjenner fra fjorårets trippel-sesong.
På søndag starter sesongen for vår del, imot laget vi tapte den spanske supercupen for. Et lag som utklasset oss over to kamper, et lag som vi alltid har hatt store problemer med å slå overbevisende. Vi møter gode motstandere allerede i begynnelsen av sesongen og det braker først løs mot baskerne på søndag, så går det videre til Málaga for å kjempe om de tre poengene før det til slutt går mot et lag som har overasket alle de siste sesongene, et lag som bare blir sterkere og sterkere hver sesong, Atletico Madrid står da for tur.
De fleste er enige om at Barcelona har en smal tropp, og det har ikke blitt så mye mer bredde etter at Pedro dro til Chelsea. Skader hos Douglas, Neymar og Adriano, i tillegg til en fire kampers suspensjon hos Piqué og en litt mindre suspensjon hos Mathieu gjør at det kan hende flere b-lagsspillere kan få prøve seg mot La Liga giganter.
Jordi Alba er endelig tilbake i full trening, og det hjelper selvfølgelig litt når troppen vår er så tynn.
Barcelona har vist at selv når det ser som verst ut klarer de å overraske både seg selv og oss som sitter i sofaen og måper av det vakre spillet de spiller.
Hva tror dere? Kan Barcelona slå tilbake mot dårlige resultater og kritikere?
Kampen begynner søndag kl 18.30