3. Oktober 2010 kom Nolito inn på banen for Pedro, 5 år senere er det igjen Nolito som kan ta over for Pedro.
Nolito har sin fortid i Barcelona. Han kom til klubben fra Écija Balompié, en liten klubb i Andalucia, i en alder av 22 år. Han spilte for det meste for Barcelona B og var med da de rykket opp til Segunda Division. På totalt 111 kamper for både A og B-laget scoret han 30 mål, ett for førstelaget i en Copa del Rey kamp mot A.D Ceuta. Etter 4 år i klubber som Benfica og Celta Vigo er den sent blomstrende angriperen (25 mål på 70 kamper for Celta) klar for å skifte beitet. Kanskje tilbake til klubben han spilte for fra 2008-2011?
Nolito har ikke spilt en eneste kamp i pre-season og selv om han trener med laget regelmessig, så er han fortsatt på den offisielle skadelisten. Han har heller ikke sagt noe til pressen, da Celta har en veldig streng policy som forhindrer skadde spillere å gi intervjuer.
Det er Marca og Mundo Deportivo som først og fremst melder om at Celta Vigo angriperen kan være en aktuell kandidat skulle Pedro velge å forlate Barcelona dette overgangsvinduet.
En viktig ting å nevne er at Celta Vigo kjøpte, for litt over en måned siden, de resterende 35% av aksjene i den spanske nummer 10, noe som gjør at Celta får alle pengene for deres fanfavoritt. Men til hvilken pris er klubbpresident Carlos Mouriño villig til å selge en spiller ingen Celta supporter vil se gå?
Det ryktes at prisen å betale for Nolito ligger på 14 millioner + variabler.
Det blir spennende å se hvorvidt det er hold i ryktene, eller om våre talenter Munir og Sandro får sjansen til å blomstre i en angrepsrekke som ikke ligner maken.