Barca tapte mot Chelsea i natt, etter å ha feilet fra straffemerket.
Barca misset på to av straffeforsøkene, og gikk dermed på sitt andre strake tap mot et Premier League-lag. Etter kampen kunne Luis Enrique konstatere at han likevel ikke er bekymret over Barcas prestasjoner i International Champions Cup, hvor spesielt Luis Suárez har vist sin klasse.

Chelsea i føringen

Eden Hazard vartet opp med et raid som satte Chelsea i føringen etter ti minutter. Belgieren fant nettmaskene etter å ha fosert både Ivan Rakitic, Douglas og Marc Bartra, før han overlistet Ter Stegen i Barca-buret.
Chelsea dominerte kampen fullstendig den første halvtimen, med giftige forsøk fra både Oscar og Diego Costa. Skremmeskuddene så ut til å vekke Barca til live, som også kom farlig nære ved å finne mål før hvilen — spesielt i regi av Luis Suárez i god form. De to målvaktene kan trekkes frem som avgjørende for at stillingen var 1-0 etter 45 minutter.

Barca tar ledelsen

Etter hvilen maktet Barca å ta ledelsen. Katalanerne utlignet etter 51 minutter, da en mislykket Chelsea-klarering endte opp hos Luis Suárez. Måltyven lobbet ballen over de utstrakte armene til Chelsea-målvakten, hvorpå ballen krysset mållinjen like før et siste avklaringsforsøk fra en Chelsea-forsvarer, som kom et brøkdel av et sekund for sent.
Syv minutter senere satte Sandro Ramírez Barca i føringen, etter å ha fintet ut en forsvarer og sendt ballen i en utsøkt bue over Chelsea-forsvaret, og inn i lengste hjørne bak Courtois.
Luis Enriques lag så på dette tidspunktet ut til å kunne cruise mot sin andre seier i turneringen.

De helblå slår tilbake

Men Chelsea utlignet bare fire minutter før full tid, da Gary Cahill ofret alt i duell med Jordi Masip, og headet ballen i mål fra åtte meter. Cahill måtte forlate banen, og reprisen viste at Masips mislykkede bokseforsøk i feltet, hadde truffet Chelsea-stopperen midt i nesen så blodet fosset.
Cahills skade preget avslutning av kampen, og dommeren måtte til slutt ty til straffeskonk for å skille de to lagene.

Barca for svake fra krittmerket

Chelsea var solide fra straffemerket, og sendte hjem alle sine forsøk. For Barcas del gikk det ikke like bra; Halilovics ‘Panenka’-forsøk endte i tverrliggeren, mens Piqués avslutning ble fanget av Cortouis.
Dermed var det andre strake tapet mot et Premier League-lag i USA et faktum.
CHELSEA FOOTBALL CLUB – FUTBOL CLUB BARCELONA (1-0) 2-2, 4-2 e.s.s.
1-0: Hazard, 9 min.
1-1: Suárez, 51 min.
1-2: Sandro, 66 min.
2-2: Cahill. 86 min.
(Straffekonk: 0-1 Iniesta, 1-1 Falcao, 1-1 Halilovic, 2-1 Moses, 2-1 Piqué, 3-1 Ramires, 3-2 Sandro, 4-2 Remy.)
Chelsea: Courtois, Ivanovic, Zouma, Cahill (Chalobah, 87), Azpilicueta (Terry, 62), Matic, Fábregas (Moses, 64), Kenedy (Willian, 46), Oscar (Ramires, 46), Harzard (Falcao, 68) og Costa (Remy, 60).
Barca: Ter Stegen (Masip, 59), Douglas (Sergi Roberto, 15), Bartra (Piqué, 59), Mathieu (Vermaelen, 59), Adriano (Jordi Alba, 59), Rakitic (Iniesta, 59), Busquets (Rafinha, 59), Gumbau (Samper, 59), Munir (Halilovic, 72), Suárez (Pedro, 59) og Sandro.
Kampen kan sees i opptak — gratis — hos Dplay.