(Manchester United — FC Barcelona 3–1): Barcelona tapte i sin andre kamp i forsesongen.
Nærmere 75 000 tilskuere møtte opp på San Fransisco 49’ers’ storstue Levi’s Staduim for å se Manchester United og FC Barcelona barke sammen i kveldens andre sesongoppkjøringskamp, i International Champions Cup. Manchester United skulle ta føringen men det var Barcelona som startet kampen best. Allerede etter tre minutter kom kampens første sjanse, da de blårøde fikk et frispark i god posisjon. Med Xavi på andre siden av kloden og Messi på ferie fikk Suárez sjansen fra rundt 20 meter, og banket ballen i stolpen bak en sjanseløs De Gea. Dessverre endte forsøket med nesten.
Fire minutter senere skulle det glippe for Barcelona og Adriano. Det som var en av forrige sesongs store forbedringer, deffensiv corner, ble åpningen Manchester søkte, da Rooney fikk gå opp alene og stange de, for anledningen, hvite i føringen. Adriano fikk en liten dytt i ryggen i forkant av duellen, men brassen burde nok gjort en bedre jobb.
Barcelona skapte flere store sjanser, hvor blant annet Suárez hadde nok et skudd i stolpen, og Sergi Roberto brant en presset en-mot-en-sjanse alene med De Gea. Men stort sett ble kampen preget av den manglene viktigheten, samt varmen i California, og tempoet var til tider labert. Suárez, Rafina og til tider Sergi Roberto og Pedro løp mye, men de to sistnevnte fikk ikke til det store, samt at laget ble veldig stillestående i perioder. Dermed gikk United til pause med en ettmålsledelse.

Nye fjes, nye stolpetreff

Da lagene kom ut til andre omgang hadde Barcelona gjort to endringer, ved at ter Stegen og Adriano inntok benken til fordel for Masip og Rakitic. Like etter ble Vermaelen erstattet av Mathieu. Deretter kom Halilovic, Sandro, Munir, Bartra og Gambau på i tur og orden.
Også i den andre omgangen startet Barcelona best, og det tok ikke lang tid før Suárez satt ballen i mål. Dessverre ble målet annullert. Men United fikk uttelling også i den andre omgangen, da Lindgard satte spikeren i kista etter en real opprulling av de hvite. Munir var farlig frempå, men headingen gikk i stolpen også denne gangen.
De blårøde fikk målet sitt helt på tampen da Rafinha sendte i vei et godt skudd fra halvdistanse, men gleden ble kort. Før Barcelona rakk å organisere seg utnyttet Januzaj et Barca-forsvar i ubalanse, og fastsatte resultatet til 3-1. Et noe urettferdig resultat gitt Barcelonas tre skudd i stolpen, men likefullt en påminnelse om at man må sette sjansene sine når de tellende kampene begynner.

FC Barcelona

Startoppstilling: ter Stegen — Adriano, Vermaelen, Piqué, Alba — Busquets, Roberto, Iniesta — Rafinha, Suárez, Pedro.
Innbyttere: Masip, Rakitic, Mathieu, Bartra, Munir, Sandro, Gambau, Halilovic.