Barcelona ble historiske ved å bli den første klubben som tar to tripler. Her er vurderingene.
Ter Stegen (9): Har flere gode og solide involveringer i sin første Champions League-finale. Det oser selvtillit av gutten og han slipper bare inn etter å ha allerede vartet opp med en monsterredning.
Alves (9): Spiller en god kamp på høyresiden, men har tendenser til å vike fra sin posisjon ved flere anledninger som fører til at Rakitic må dekke han opp. Vi har sett dette flere ganger i løpet av sesongen, men Alves klarer uansett å levere en solid prestasjon på høyrekanten.
Piqué (10): Gerard Piqué har stilnet alle kritikere denne sesongen, undertegnede inkludert. Midtstopperen leverer en kanonkamp og er en nøkkelfigur som alltid. Juventus hadde ikke mange gode muligheter fra kloss hold og det er stort sett takket være denne mannen.
Mascherano (9): Virket som å bli en mindre god dag på jobben for Mascherano i starten, men argentineren hentet seg inn og leverer nok en klassekamp i forsvaret til Barcelona. Har en potensiell matchvinnende redning og viser seg frem som en av de mest allsidige spillerne i verden.
Alba (9): Farter og løper som alltid. Høyresiden til Juventus blir så og si totalt nøytralisert når Alba gjør jobben sin. Han er alltid på rett plass til rett tid og fører til at Neymar, Iniesta, Busquets og Mascherano alltid har en spiller de kan spille til om det blir hårete.
Sergio (10): Verdens beste anker. Xavis naturlige arvtaker. Skiller seg ut med vakre detaljer og fine finesser som de stakkars Juventus-spillerne bare må stå og se på, eller ligge å se på. For italienernes del var det et svart hull på midten av banen, for der var Sergio Busquets.
Iniesta (10 BB): Illusjonisten er overalt i denne kampen. Målgivende på Rakitic sitt mål og har virkelig funnet tilbake til godformen som vi kjenner han fra. Har noen silkemyke bevegelser som bare Andrés «Ghost mode» Iniesta klarer. Fungerer som en blanding av alle typer midtbanespillere og har diamantkontroll på midtbanen sin.
Rakitic (10): All kredit til Rakitic (og det fortjener han), men hvem hadde trodd at det var han som skulle åpne ballet for Barcelona? I tillegg til den tidlige scoringen gir Rakitic en real mesterklasse i «boks-til-boks» til sin kollega Arturo Vidal.
Messi (10): Det ble ikke mål i denne finalen, men Messi leverer nok en gang på øverste hylle og viser hele verden hvorfor Juventus fortjente å være i finalen. Så langt i år har de vært det eneste laget som har stoppet Messi da han hadde bombardert et hvert annet forsvar, noe han også har gjort denne sesongen. Hans oppbyggende spill er 101% «on point» og så og si ingen av målene skapes uten han i kveld.
Suárez (9): Selvfølgelig skal Luis Suárez score i en Champions League-finale. I tillegg til scoringen bidrar Suárez med mye tilstedeværelse på banen i begge ender og er alltid et oppspillingspunkt som starter de dødelige kontringene til Barcelona. Kommer syltynt nærme å punktere kampen tidlig men en mikromillimeter stor margin på feil side av stolpen.
Neymar (10): Skulle vært tomålsscorer. Målet som ble annullert for hands ville sunket Juventus til havets dyp. Brassen får sin velfortjente scoring helt på slutten av kampen og kan feire en flott sesong og enda flottere kamp i kveld.

Innbyttere

Xavi (10): Xavi kommer inn ganske sent, men skal ha hyllest for hvordan han gjør det. Det virker nesten som om Juventus skal ta dette tilbake, men den evige maestro klarte å innstille organisasjon og disiplin i laget igjen. I hans siste kamp for FC Barcelona løfter han det gjeveste troféet. Xavi har rundet fotballen og kan nyte sin ferie i Qatar.
Mathieu (N/A): Kommer inn helt på slutten og klarer ikke sette sitt preg på kampen.
Pedro (8): Noterer for seg en assist og gjør en god jobb når han kommer inn.