Pedri måtte ut med skade like før pause i den første kampen mot Manchester United midt i februar, og har ikke spilt et eneste minutt siden dette. Nå ser det ut til at midtbanemaestroen, som i utgangspunktet skulle være klar for spill i disse tider må vente enda lengre på sitt skadecomeback.

Det er det spanske nettstedet Relevo som melder dette, og flere spanske medier hevder også at de sitter på den samme informasjonen. De hevder at Barcelona forhastet seg med unggutten for å få han klar til spill mot Real Madrid søndag for to dager siden, og at han på grunn av dette slo opp skaden sin igjen. Dermed er det fortsatt en liten stund til vi får se den briljante unggutten på banen for Barcelona igjen, og returoppgjøret i El Clàsico 5. april ser ut til å gå i vasken.

Det var som nevnt i Europa League-kampen mot Manchester United at Pedri måtte ut med skade, da han fikk seg en smell i høyre lårmuskel. Slike skader tar som regel drøyt en måned å lege, men nå ser det altså ut til at skadeoppholdet vil nærme seg to måneder.

Rapporter fra dagen melder også om at Dembèlès skade ser verre ut en først antatt (!), og franskmannens deltakelse i El Clàsico er også i faresonen.