Anledning: Champions League, Kvartfinale, Kamp 1 av 2.

Målscorer(e): Ousmane Dembele 48′ Ferreira 50′ (PSG) , Raphinha 37′ 62′ Andreas Christensen 77′ (BAR)

Gule kort: Vitinha, Beraldo (PSG) , Sergi Roberto, Cubarsi, Andreas Christensen, Fermin Lopez (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 59-41

xG: 1.24 – 1.74

Kampens høydepunkt:

Det blir helt klart at Xavi har jobbet overtid på den taktiske delen av spillet inn mot denne kampen. Barcelona leverer kanskje sin årsbeste 1. omgang, og leder smått utrolig bare 0-1 til pause. Barcelona vinner en bortekamp i utslagsrunde i Champions League for første gang siden 2019, da vi slo Manchester United 0-1 på Old Trafford. Raphinha er i fyr og flamme, og Pedri har ikke glemt gamle kunster til tross for skadeopphold. For et fyrverkeri av en kamp.

Kampens nedtur:

Lucho gjør endringer i pausen, og plutselig er PSG et helt annet lag. Dette, kombinert med et diskuterbart forsvarsspill, gjør at franskmennene scorer to kjappe mål, og på kun 2 minutter ligger plutselig Barcelona under 2-1.

Vår beste:

Dette vil vi ser mer av, Raphinha. Ekstremt hurtig inn i bakrom, effektiv med ball og bestemt foran mål. Var dette hans beste kamp for Barcelona?