Målscorer(e): Raphinha 20′ , Joao Felix 53′ , Frenkie de Jong 61′ , Fermin 90+1′ (BAR)

Gule kort: Gündogan (BAR) , Rico, Dakonam, Alderete, Santiago (GET)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 68-32

xG: 2.03 – 0.54

Kampens høydepunkt:

Barcelona finner virkelig veien forbi Getafes forsvarslinje i kveldens kamp. Veldig gøy å se hvor involverte vingene ble, særlig da Lewandowski til tider nesten tok rollen som en falsk 9 i stedet for sin mer vante rolle. Seier er alltid deilig, men å dominere Getafe i 75 minutter og vinne 4-0 på hjemmebane gir noe ekstra. Spesielt etter den behandlingen man fikk i sesongåpningen på Coliseum Alfonso Pérez.

Kampens nedtur:

Barcelona kommer litt treigt i gang, noe som ga tid til blant annet Mason Greenwood å lade venstrefoten – riktignok ufarlig denne gangen. Cancelo og Gündogan blir med på sirkusshowet til Getafe en liten periode i første omgang, noe som resulterer i et gult kort for sistnevnte. Cancelo er heldig som slipper unna, må man si.

Vår beste:

Frenkie. De. Jong. Om han ikke var overbevisende nok mot Napoli i midtuka, var han i hvert fall det i dag. Han styrer showet på midtbanen, kontrollerer tempoet, vrier spillet, jobber defensivt og scorer også et mål i dag. Han er Barcelonas desidert beste og viktigste spiller.