FC Barcelona 3 – 3 Granada

Kampfakta:

Sted: Olympiastadion, Barcelona

Anledning: La Liga, 24. Serierunde

Målscorer(e): Lamine Yamal 14′ 80′, Lewandowski 63′ (BAR) , Ricard Sanchez 43′ Pellistri 60′ Miquel 66′ (GRA)

Skudd: 11-11

Gule kort: Fermin Lopez (BAR) , Ruiz, Miquel (GRA)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 66-34

xG: 2.48 – 1.40

Kampens høydepunkt:

Det har en tendens til å bli spennende når Barcelona spiller fotball, uansett motstander. Kveldens kamp er intet unntak, og jeg ser på dette som et høydepunkt i seg selv. Fantastiske enkeltmannsprestasjoner, tidvis Tiki-Taka-fotball rett fra boken, mål og spenning i begge ender; Underholdningen skal det i hvert fall ikke stå på! Det er også flott å se ter Stegen tilbake i buret.

Kampens nedtur:

Med en av Europas beste forsvarsrekker (på papiret), er det skremmende hvor enkelt det er for Granada (som ligger nest sist på tabellen) å score tre mål på Montjuïc. Ved Granadas andre scoring får Pellistri stå helt fri på bakerste stolpe uten at hverken Cancelo eller Inigo Martinez ser ut til å legge merke til at han i det hele tatt er der. Skremmende.

Vår beste:

Lamine Yamal. Lamine Yamal. Lamine Yamal. Til tross for et elendig resultat er det imidlertid håp for fremtiden. Sekstenåringen leverer bedre og bedre for hver kamp han spiller, og jeg begynner å lure på hvor langt han faktisk kan nå. Har vi ikke sett dette før, da?

Barças topp tre:

  1. Lamine Yamal
  2. Ilkay Gundogan
  3. Pedri

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!