FC Barcelona 1-0 CA Osasuna

Anledning: 20. runde i La Liga

Sted: Olympiastadion i Barcelona

Målscorer(e): Roque(BAR)

Skudd: 16-9

Gule kort: Pedri (BAR)

Røde kort: Unai Garcia (OSA)

Ballbesittelse (%): 68-32

xG: 2.25-0.96

Kampens høydepunkt:

Vitor Roque med sin første scoring for klubben er en stor dag. Kommer inn og får umiddelbar effekt der han ligger og lukter på innlegget til Cancelo. Med så få tilgjengelige angrepsspillere er klubben (dessverre) helt avhengig av at unggutter som Roque tar ansvar og bidrar til å dra seiere i land. Da er det ekstremt viktig å få spilt på seg litt selvtillit, så kan han vokse veldig mye i månedene fremover.

Kampens nedtur:

Nok en kamp, nok en skade. Ferran Torres må gå av banen etter få minutter og later til å måtte være ute av spill en god stund. Når han endelig har begynt å finne litt formen i Barcelona, er det absolutt ikke det vi trenger. Det gjør at vi knapt har angrepsspillere igjen i troppen, som kan vise seg å være et stort problem når de defensive prestasjonene har vært som de er denne sesongen.

Vår beste:

Lamine Yamal er et konstant uromoment i kampen. Han prøver mye og får det ofte til. Veldig gøy å se han spille, og han er en av de få i dette laget som gjør at man sitter igjen med litt glede etter kampene.

Barças topp 3:

  1. Lamine Yamal
  2. Vitor Roque
  3. Gundogan

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!