Barcelona 3 – 5 Villarreal

Kampfakta:

Sted:  Olympiastadion, Barcelona

Anledning: 22. runde, La Liga

Målscorer(e): Moreno ,41′, Akhomach, 54′, Guedes, 83′, Sørloth, 90’+9, Morales, 90’+12 (VIL) – Gundogan, 60′, Pedri 67′, Bailly (assist Araujo), 70′ (BAR)

Skudd: 22-10

Gule kort: Baena, Marcelino, Bailly, Cuenca (VIL) – Romeu, Xavi, Lewandowski (BAR),

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 72-28

xG: 1.99-1.14

Kampens høydepunkt:

Det finnes mange unge spillere som gjør en god og sterk innsats. Det lover godt for fremtiden med alt tatt i betraktning. Spillerne kommer seg også til scoringsposisjoner med jevne mellomrom og takket være dette så det ut som opphentingen var et faktum i 11 minutter i løpet av den andre omgangen.

Kampens nedtur:

Vår nåværende sisteskanse er rett og slett ikke god nok når han fortsetter å gjøre keepertabber som i kveld. Det er også ganske frustrerende at Lewandowski fortsetter sin dårlige form. Til tross for en god opphenting i kampen klarte hjemmelaget likevel ikke å vinne i kveld og blir avkledd i løpet av de siste ti minuttene. Fem baklengs på hjemmebane er på segunda-nivå. Enten er det spillerne som er for dårlige eller så klarer ikke trenerapparatet og Xavi å motivere spillerne hverken taktisk eller psykisk.

Vår beste:

Det blir Lamine Yamal igjen. Gjennom store deler av kampen er han den største trusselen og selv om han ikke kom på scoringslisten i kveld er han den farligste og beste spilleren jevnt gjennom kampen i kveld.

Barças topp tre:

  1. Lamine Yamal
  2. Gündogan
  3. Pedri

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!