Målscorer(e): Guruzeta 1′ , Sancet 49′ , Inaki Williams 105+2′ , Nico Williams 120+1′ (ATH) Lewandowski 26′ , Lamine Yamal 32′

Gule kort: Nico Williams, Sancet, Prados, Ander Herrera (ATH) Lamine Yamal, Ferran Torres, De Jong, Christensen, Sergi Roberto, Hector Fort (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 39-61

xG: 4.30-1.08

Kampens høydepunkt:

De prøver, og de prøver. Barcelona snur 1-0 til 1-2, for så å få enda et baklengs. Unggutta fikk en tøff nøtt å bryne seg på i kveldens oppgjør, og gjennomfører med bestått. Hadde det ikke vært for forbundets regel som forhindrer rovdrift av ung ungdommelighet, ville vi nok også sett Fermín Lopez og Vitor Roque i aksjon.

Kampens nedtur:

Dommer rekker så vidt å blåse kampen i gang før hjemmelaget leder 1-0. Grusomt forsvarsspill nok engang av Barcelona, og hvem kunne vel forutse at Athletic kom til å være aggressive fra start her (sarkasme-alarm)? Etter 20 minutter ryker Balde ut med det som er tidenes mest forventede hamstring-skade, dessverre. Dessuten ryker vi nå ut av Copa del Rey, noe som gjør LaLiga og Champions League til de eneste gjenværende mulighetene for å hente noe hjem til Catalonia.

Vår beste:

Til tross for to gigantiske sjanser som ble misbrukt, er Lamine Yamal det farligste våpenet Barcelona hadde å bidra med. Han viser som vanlig sin samba-aktige kreativitet, samt et godt blikk for spillet. Han scorer også på vakkert vis 1-2-målet, en type scoring vi har sett i klubben i over ett tiår fra en viss argentiner.