Real Betis 2 – 4 FC Barcelona

Kampfakta:

Sted:  Estadio Benito Villamarín

Anledning: 21. serierunde i La Liga

Målscorer(e): Isco 56′ , 59′ (BET) , Ferran Torres 21′ , 48′ , 90+2 ‘ , João Felix 90’ (BAR)

Skudd: 14 – 11

Gule kort: Abner Vinicius (BET) , Frenkie de Jong, Vitor Roque (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 35-65%

xG: 1.53 – 2.91

Kampens høydepunkt:

Barcelona spiller formidabel fotball de første 55 minuttene. Det er raskt og effektivt i alle tre faser av spillet, og er til tider vakkert å se på. Denne utgaven av Barcelona er viktig å opprettholde for å bygge videre på ut sesongen. 16 år gamle Pau Cabarsi får også sin LaLiga-debut i Andreas Christensens skadefravær. Unggutten gjør en solid jobb i forsvaret, og er en vi sannsynligvis får se mer av i fremtiden.

Kampens nedtur:

Etter 50 spilte minutter vinner Betis litt momentum og presser Barcelona lenger bak i banen. Barca klarer til slutt ikke lenger å stå imot, og Isco setter den første scoringen for Betis. Tre minutter senere setter sistnevnte nummer to, og plutselig står det 2-2. Her er Barcelona på vei ned i en skikkelig mental kollaps, men klarer heldigvis å reise seg og utjevne kampbildet.

Vår beste:

I skyggen av tremålsscorer Ferran Torres finner vi en ung tekniker med finter og pådrag av de sjeldne. Skal man følge tall og statistikk, er Ferran klart banens beste spiller, men helhetlig står jeg inne for at Lamine «Yamaldinho» leverer en bedre kamp med hans finesse og offensive bidrag.

Barças topp tre:

  1. Lamine Yamal
  2. Ferran Torres
  3. Frenkie de Jong

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!