Målscorer(e): Munir 12′ (LPA) , Ferran Torres 55′ , Gündogan 90+3′ (BAR)

Gule kort: Álex Suárez, Saúl Coco, Javier Munoz, Sergi Cardona, Kirian Rodriguez (LPA) , Sergi Roberto, Lamine Yamal (BAR)

Røde kort: Daley Sinkgraven (LPA)

Ballbesittelse (%): 44-56%

xG: 0.65 – 2.39

Kampens høydepunkt:

Forvandlingen fra 1. omgang til 2. omgang: Las Palmas legger seg gradvis mer bakpå, noe som gir Barcelona litt mer tid til å etablere noe fremover. De siste 30 minuttene ble det spilt mot ett mål, med noen få unntak. Barcelona går inn i 2024 med fortsatt frykt for å score mål, men når dommeren gir Gündogan straffespark i det 93. spilleminutt, løsner det endelig, noe som resulterer i en svært viktig sliteseier på Gran Canaria. Ekstra gøy blir det når Vitor Roque får være med de siste 15 minuttene og nesten setter sin debutscoring.

Kampens nedtur:

Offside! Las Palmas velger å stå høyt i 60 minutter, noe som skaper enorme rom bak midtforsvaret. Barcelona trer igjennom, men avvinkes for offside gang på gang. Statistikken sier 2-14. 14(!). Trist er det også å se Joao Cancelo halte av banen etter kun 10 minutter spilt. Forhåpentligvis er ikke dette en alvorlig skade.

Vår beste:

Frenkie de Jong driver mye av det Barcelona foretar seg i kveld. Alt fra grunnspillet bak, gjennombrudspasninger, solid i duellspillet og et uromoment utenfor motstanders 16. meter. Upåklagelig fra nederlenderen i kveld.