Målscorer(e): Ilkay Gündogan 6′ (BAR) , Jude Bellingham 68′ , 90+2′ (RMA)

Gule kort: Fermin Lopez, Ferran Torres (BAR) Dani Carvajal (RMA)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 52-48

Kampens høydepunkt:

Barcelona spiller en veldig god første omgang. De overrasker «på papiret»-favorittene Real Madrid og skaper mange gode sjanser i den tredje fasen av spillet. Det er også morsomt å se hvordan Fermín Lopez takler det enorme presset i et så stort oppgjør – og blir en av banens beste spillere.

Kampens nedtur:

Barcelona kommer ut til andre omgang med tilsynelatende senkede skuldre. Real Madrid tar gradvis kontroll over midtbanen etter hvert som andre omgang skrider frem. Da Jude Bellingham scorer 1-1-målet med et skudd fra 25 meter, vipper kampen i begge retninger, men Barcelona klarer ikke å trekke det lengste strået.

Vår beste:

Ilkay Gündogan styrer alt som skjer offensivt for Barcelona og er svært synlig i første omgang. Han scorer 1-0 målet etter 6 minutter, etter å ha spilt vegg med Real Madrids forsvar. Etter kampslutt inntar han også en tydelig lederrolle i et intervju som jeg vil anbefale alle å se.