FC Porto 0-1 FC Barcelona

Kampfakta:

Sted: Estádio Do Dragão

Anledning: UEFA Champions League, 2. runde

Målscorer(e): Ferran (BAR)

Skudd: 13-13

Gule kort: Cardoso (POR) Cancelo, Araujo, Koundé, Felix, Roberto (BAR)

Røde kort: Gavi (BAR)

Ballbesittelse (%): 40-60

xG: 0.5-1.0

Kampens høydepunkt:

Scoringen til Ferran Torres var enormt deilig. I en vanskelig bortekamp hvor det gikk lenge mellom sjansene brukte han den store sjansen han fikk og satt ballen kontrollert mellom beina på keeper. Forfriskende å se litt gode avslutninger fra Ferran, som har en tendens til å bli stressa hvis han får for mye tid. Med seks poeng etter to kamper er Barcelona i pole-position i gruppa før to kamper mot Shaktar står for tur. Skal det endelig bli åttendedelsfinale i Champions League etter to år uten? Vi må vel kunne sies å ha troen nå!

Kampens nedtur:

Gavi var ganske god gjennom kampen, som han også har vært i det siste. Men at han klarer å pådra seg sitt andre gule kort bare fire minutter før slutt er rett og slett hårreisende. Man skulle nesten tro at han spekulerte i det. Å pådra seg to gule som følge av «professional fouls» er jammen meg ikke mye profesjonelt!

Vår beste:

Jeg må hylle Jules Koundé! Han er stødig i midtforsvaret ved siden av Araujo i kamp etter kamp. Han har flere nøkkelinvolveringer gjennom kampen, og når han i tillegg setter inn en matchvinnende takling tidlig i andreomgang er det klart at han blir banens beste. Håper vi ser denne versjonen av Koundé mye fremover.

Barças topp tre:

  1. Koundé
  2. Ferran
  3. Araujo

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!