Elche 0-4 FC Barcelona

Kampfakta:

Sted: Estadio Manuel Martínez Valero

Anledning: La liga, runde 27

Målscorer(e): Lewandowski (x2), Fati, Ferran (BAR)

Skudd: 15-12

Gule kort: Gavi, Araujo, Lewandowski (BAR)

Røde kort:

Ballbesittelse (%): 40-60

Kampens høydepunkt:

Da Ansu Fati økte ledelsen til 2-0. Unggutten har slitt med både spilletid og form den siste tiden, så det er svært gledelig at han kommer seg på scoringslisen og forhåpentligvis får tilbake litt selvtillit. Et veldig fint mål som han får til å se enkelt ut selv om det krever ro, kraft og presisjon å komme seg inn i den posisjonene og avslutte så kontant. Håper dette kan være starten på en ny oppblomstring for Fati.

Kampens nedtur:

Vi er bare en skade på Carmona unna at det sannsynligvis står 1-1 etter 53 minutter. Skummelt å slippe det absolutte bunnlaget i ligaen til sånne sjanser når kampen enda ikke er helt avgjort. En scoring til Elche der kunne endret kampbildet betydelig.

Vår beste:

Vanskelig å argumentere mot 2 scorede mål. Ingen av scoringene til Lewandowski er spesielt fine, men de er ekstremt viktige. 1-0 scoringen gjør at Barcelona kan senke skuldrene litt, mens 3-0 målet virkelig blir spikeren i kisten for alt som kunne minne om spenning i kampen. Spiller også sine offensive lagkamerater gode på tross av rotasjoner.

Barças topp tre:

  1. Lewandowski
  2. Gavi
  3. Araujo

Er du enig eller uenig i oppsummeringen ovenfor? Diskuter!