Midtbaneeleganten ble en av målscorerne da Spania slo Bolivia.
Barça-stjernen scoret et av målene da de spanske landslagsstjernene vant 2-0 mot Bolivia i fredagens vennskapskamp på Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla. Han doblet Spanias ledelse med et elegant skudd fem minutter før kampslutt. Andrés Iniesta trakk seg innover i banen fra venstrekanten og sendte ballen i mål via stolpen.

Torres sløste med sjansene

Like etter pause kunne han også ha notert seg for en målgivende pasning. Spanjolen serverte ballen på sølvfat til Fernando Torres, men Chelsea-spissen var ineffektiv i avslutningsøyeblikket og lobbet ballen høyt over mål.
Det var imidlertid Torres som scoret kampens første mål. Bare et minutt før det mislykkede skuddforsøket ga han Spania ledelsen fra straffemerket.

Deulofeu debuterte

Hele syv Barça-spillere var i aksjon. Gerard Piqué, Xavi og Pedro var en del av startoppstillingen, mens Iniesta, Sergio Busquets og Cesc Fàbregas ble byttet inn i andre omgang. Det samme ble stortalentet Gerard Deulofeu, som fikk sin landslagsdebut. Jordi Alba er den eneste Barça-spilleren som ikke fikk spilletid.
Seieren gjør at Vicente del Bosques mannskap er i rute før VM i Brasil. Spanias første motstander i gruppespillet er Nederland, og den kampen spilles 13. juni.