Det har lenge blitt spekulert i at Tata Martino kommer til å forlate klubben etter endt sesong.
I de siste dagene har det også versert rykter om at Celta Vigos Luis Enrique kan komme til å ta over trenergjerningen i Barça fra og med den kommende sesongen.

Brennhet kandidat

Den tidligere Barça-spilleren skal ifølge spanske kilder være den aller største favoritten til å overta, dersom klubben og Tata Martino blir enige om at hans tid er forbi.
Enrique var også en brennhet kandidat da klubben så etter en erstatter for Tito Vilanova på slutten av forrige sesong. Den gangen skulle Celta angivelig ha 3 millinoer euro for å la sin trener bryte kontrakten og forlate den spanske sør-vestkysten.
I mellomtiden har 43-åringen forlenget sin kontrakt med Celta for ytterligere et år. Partene skal imidlertid ha beholdt de samme vilkårene i kontraken.

– Jeg føler meg veldig heldig som kan snakke om fremtiden min, men jeg lever i nåtiden og alle rykter er bare spekulasjoner. Jeg skjønner at det kommer rykter og nyheter, men ingen av dem får meg til ikke å gjøre jobben min. Jeg er kun fokusert på de siste tre kampene, uttalte spanjolen nylig.

Puyol som assistent?

Det aller siste på ryktefronten er nå at Enriques assistenttrener kan komme til å bli Carles Puyol. Barça-kapteinen har tidligere offentliggjort at han ikke lenger har helse til å spille fotball på Barças nivå, og at han kommer til å gi seg etter inneværende sesong.
Ifølge Sport ønsker Enrique å ha Puyol som sin assistent dersom alle parter skulle komme til enighet. De to tidligere lagkameratene har alltid hatt et godt forhold, og Enrique ser angivelig en stor fordel i å ha Puyol med seg som et bindeledd mot troppen og miljøet innad i klubben.

Leave a Reply