Her finner du et sammendrag av Luis Enriques pressekonferanse tidligere i dag.
45-åringen kunne innledningsvis berolige journalistene om at han fortsatt ikke har pådratt seg søvnproblemer som Barça-trener.

– Jeg håper at den største kvelden i min karriere fortsatt ikke har kommet. Det er umulig å være avslappet foran en semifinale i Champions League. For øvrig har jeg sovet fredelig, jeg har ingen søvnproblemer.

Barça-treneren måtte også svare på Peps kommentar om at «Barça har blitt det beste kontringslaget i verden.»

– Ja, vi er det beste kontringslaget. Hvis Pep sier det, så aksepterer vi det – vi ønsker oss likevel ikke en vill kamp, det passer oss ikke. Vi ønsker å holde ballen på motstanderens banehalvdel og skape sjanser, slik som Bayern også vil. Vi må fokusere både på å angripe og forsvare. Hvis vi bare forsvarer oss, har vi ingen sjanse til å score mål.

Enrique legger vekt på at Barça går for å holde ballen i laget, for å unngå farligheter imot.

– Man kan ikke være for selvsikker, ettersom at man må ha respekt for motstanderen, så vi må holde spillerne våre rolige. Vi vet hvor store Bayern er, så vi vil gjøre vårt beste for ikke å tillate dem for mange sjanser. De vil ha supporterne sine bak seg, så vi vil prøve å beholde ballbesittelsen og skape så mye som mulig i angrepet.

Barça-treneren utelukker at katalanerne kommer til Allianz Arena for å spille på resultat, som så mange andre lag hadde gjort med tilsvarende utgangspunkt.

— Denne klubben er ikke et lag som spekulerer i resultater. I mange år nå har den hatt en kollektiv idé som gjør oss stolte, og som vi liker og synes er svært attraktiv — også for supporterne av spillet.

Selv om Barça vant komfortabelt på Camp Nou, påpekte Enrique at Bayern likevel skapte hodebry for hjemmelaget.

– Hvis vi tar ledelsen vil det være bra for oss. Men Bayern har kvaliteten til å score og de påførte oss problemer i Barcelona. Målet for oss alle er å nå finalen. Det viktigste er å være motivert; selvfølgelig har vi et meget godt resultat fra første oppgjør, men det er viktig at spillerne stoler på seg selv.

Lucho påpekte også at han vet hva Bayern kommer til å foreta seg på Allianz Arena.

– Bayern kommer til å gå i angrep og prøve å skape sjanser — jeg vet hva Guardiola kommer til å prøve å gjøre, og jeg ser frem til en virkelig fin kamp.