Sergio Agüeros far hevder at sønnen ønsker å signere for Barça.

– Han kan gjerne tenke seg å spille for klubben, da han har flere nære venner der, sier Leonel del Castillo til det spanske radioprogrammet Esports Cope fredag.

– Vil ikke selge

Stjernespissens far mener imidlertid at en overgang er lite sannsynlig, først og fremst fordi Manchester City neppe har planer om å kvitte seg med Agüero.

– Manchester City gjør overgangen umulig. De er ikke på noen som helst måte interessert i å selge ham, sier han.

Forhandlingene mellom de to klubbene skal imidlertid være i gang for fullt. Barça skal nylig ha sendt av gårde et bud til den regjerende engelske seriemesteren pålydende 38 millioner euro.

Finpusser VM-formen

Agüero og resten av Argentinas stjernespekkede landslag er i full gang med å finpusse VM-formen. Fotballfesten i Brasil starter 12. juni. Argentinas første motstander i gruppespillet er Bosnia. Den kampen spilles 15. juni.
Mye kan tyde på at trener Alejandro Sabella allerede har bestemt seg for hvordan førsteelleveren vil se ut. I forgårs drillet han nemlig en antatt startoppstilling på treningsfeltet i Argentina, og både Agüero og Leo Messi var en del av den. Det samme var Javier Mascherano.
Før VM går av stabelen skal Argentina spille to privatlandskamper. 5. juni møter de Trinidad og Tobago og to dager senere skal de måle krefter med Slovenia.