Barça vant sin syvende kamp uten baklengsmål på rad mot Real Sociedad.

God timing av toppformen

Det er ingen tvil om at katalanerne har nådd sin beste form i den viktigste fasen av sesongen. Etter kveldens ligaseier står nemlig de blårdøde tilbake med 25-0 i målforskjell på de siste syv kampene — alle turneringer inkludert.
Den siste spilleren som har scoret mot de blårøde, er faktisk Barças egen midtstopper Jérémy Mathieu, som ble kreditert et selvmål i kampen mot PSG på Parc des Princes.
De syv kampene Barça har spilt siden den gang, har gått som følger: ligaseire mot Valencia (2-0), Espanyol (2-0), Getafe (6-0), Córdoba (8-0) og Real Sociedad (2- 0); og hjemmeseire mot PSG (2-0) og Bayern München (3-0) i Champions League.
Syv kamper uten at Claudio Bravo og Marc André ter Stegen har sluppet inn et eneste mål. Det er ny klubbrekord for 116 år gamle Barça.

3,5 mål i snitt

Det 25 målene gir et smått utrolig målsnitt på i overkant 3,5 mål per kamp. I denne målrike perioden av sesongen har Messi (8) vært den mest avgjørende spilleren foran mål, etterfulgt av Neymar (7) og Suárez (6). Xavi, Rakitic, Piqué og Pedro står med et mål hver på de siste syv kampene.