Barcelona bekrefter i dag at Carles Puyol fortsetter i Barcelona etter sommeren.
Etter at Puyol la støvlene på hylla 15. mai har det blitt jobbet med hvor den hårfagre kapteinen skal være. Nå er det blitt bestemt at han skal sitte i den sportslige ledelsen under Zubizarreta. Her skal Puyol fungere som en assistent til ledelsen.

– Jeg vil takke FC Barcelona for alt klubben har gitt meg, og nå den sjansen jeg får. Jeg skal gi mitt beste og kommer til å lære mye. Jeg har alltid gitt alt på fotballbanen og kommer til å gjøre det samme i min nye stilling. Nå skal jeg slappe av og fortsette behandlingen av kneet mitt, men jeg ser virkelig frem til det, sa Puyol etter kunngjøringen.

En av klubbens aller største legender fortsetter dermed innenfor portene på Camp Nou, noe alle som jobber med FC Barcelona virker å være glade for. Zubizarreta var også meget blid da de kom ut med nyheten.

– Puyol kommer inn i fotballedelsen og vi kommer til å bruke hans erfaring så mye vi kan. Vi vil også gjøre folk oppmerksomme på hvor mye han kan. Vi kommer til å jobbe sammen på prosjekter både nasjonalt og internasjonalt. Jeg er sikker på at jeg kommer til å lære ting av ham. Han skal jobbe tett på alle lagene og det er en unik mulighet, sa Zubizarreta.