Bayern fortsatte tapsrekken med å gi alle tre poengene til Augsburg (0-1) på Allianz Arena i ettermiddag.
Pep Guardiola & Co står tilbake med fire strake tap, alle turneringer inkludert, etter dagens hjemmetap for 5. plasserte Augsburg i den 32. ligarunden.
Vertene fikk riktignok en lei start på kampen, etter at Pepe Reina ble utvist for å ha felt Raúl Bobadilla inne i straffefeltet etter 13. minutter.
Guardiola ofret Phillip Lahm for Manuel Neuer, som gikk inn for å avverge straffeskuddet. Målvakten slapp å involvere seg i skuddet, som Paul Verhaegh satte i stolpen og ut.
Med én mann mindre kom Bayern likevel til målsjanser. Juan Bernat, Robert Lewandowski, Mario Götze og Thomas Müller fikk alle muligheten til å sende hjemmelaget i føringen, men det vill seg ikke for de helrøde.
Ligamesterne kjempet hardt for å ta ledelsen, men Augsburg utnyttet fordelen av å være én mann mer på banen til fulle.
19 minutter før full tid vartet Bobadilla opp med et frekt hælspark, som fant veien helt inn i mål bak en utspilt Neuer.
Drømmemålet skulle vise seg å holde hele veien for Augsburg, som dermed sørget for at Bayern — nok en gang — møter Barça med et ferskt tap i bakhodet.
Bayern (4–1–2–2–1): Reina – Weiser, Boateng, Dante, Juan Bernat – Schweinsteiger – Lahm (Neuer 14), Thiago – Müller (Rafinha 74), Götze – Lewandowski (Pizarro 74).