Selv med en tomålseier var det få som imponerte i kveld.
Bravo (7): Det er ikke så vanskelig å holde nullen kamp ut og kamp inn uten utfordringer. Tar de få tingene som kommer i hans vei, og er en trygghet bakover. Plukker ned alt fra lufta, og sørger for en tung dag på jobben for angrepet til La Real.
Alves (6): Kommer på flere gode løp fremover, og er god i det oppbyggende spillet. Har flere gode innlegg som nesten blir farlige. Er ikke like god defensivt, men gjennomfører kampen på en ok måte.
Piqué (7): En ny god kamp av Piqué, som virkelig virker å ha funnet formen, rett før sølvtøyet skal deles ut i alle turneringer. Er tryggheten selv bakover med godt markeringsspill, og er flere ganger med oppover i banen for å skape overtall.
Bartra (6): Har god kontroll deffensivt og spiller på det sikre. Får ikke de store tingene å bryne seg på i dag, og gjør heller ikke de store tingene offensivt. Spiller en god kamp frem til han blir tatt av.
Adriano (4): Får det ikke helt til å stemme i dag, og blir løpende mye i mellom uten å komme med de store bidragene. Får det ikke til å stemme offensivt, og etterlater seg store rom bakover, mer enn det man forventer av en vingback.
Mascherano(6): Det går i likhet med Xavi litt sakte med Mascherano på midten i dag, noe som vises når Busquets kommer inn. Blir flyttet ned i midtforsvaret hvor han fortsetter den solide defensive jobben gjennom resten av kampen.
Xavi (6): I den første omgangen går det veldig sakte med den aldrene kapteinen. Henter seg godt inn i andre omgang, noe et fantastisk raid viser. Blir dessverre revet ned i sitt største øyeblikk i kampen, men dirigenten stemmer opp kampen i andre omgang, og ender på en grei karakter.
Rafinha (7): Barcas desidert beste midtbanespiller i første omgang, med lekent og kreativt spill. Unggutten er flink til å ta vare på sjansene sine fra start, og viser en stor vilje hver gang han får sjansen.
Suárez (6): Gjør flere gode løp i kampen, og prøver å skape noe uten å helt få det til. Blir veldig usynlig utover kampen, og roter bort mulighetene som kommer.
Messi (8–BB): Er drivkraften i laget i kveld, og står for det meste i første omgang. Flink til å trekke seg ned for å styre midtbanen, og kommer seg som vanlig i posisjon foran mål. Har en noe heldig, men fremdeles god assist til Neymar, og kunne fått både scoring og flere målgivende med litt mer flyt.
Neymar (7): Den unge brasilianeren spiller slik han ofte spiller mot litt mindre lag, som er litt for rolig. Kommer med veldig få kreative bidrag i første omgang, og tar mye for gitt. Hever nivået sitt i andre omgang, med mer lekenhet og entusiasme, og kroner det hele med en scoring. Viktigheten av ledermålet må ikke undervurderes i en kamp som dette, selv om Pedro setter inn 2–0 rett før slutt.

Innbyttere

Busquets (7): Viser kvalitetsforskjell i forhold til Masherano med en gang han kommer inn. Midtbanen flyter mye bedre etter at Busquets kommer inn, og tempoet drives om noe opp. Er det klare førstevalget på defensiv midtbane, noe han viser i kveld.
Iniesta (6): Kommer inn med et kvarter igjen å spille, og klarer ikke sette sitt preg på kampen. Blir veldig vanskelig å sette en karakter på Illusjonisten i dag, men ender på seks da ingen ting tilsier hverken bedre eller dårligere.
Pedro (8): Kommer inn og gjør maksimalt ut av sitt ti minutter korte innhopp. Er med på å drive opp tempoet i angrep, og skape sjanser, og topper det hele med et nydelig brassespark. For første gang på en god stund var det en fryd å se Pedro komme inn på tampen av en kamp.