Spilleren skal være tiltenkt en sentral rolle på midtbanen.
I dag våknet katalanere opp med Mundo Deportivos forside, hvor det sto at Barcelona går for Koke og «Kun». Skal vi tro MD så er begge spillerne ønsket av Luis Enrique. Agüero-saken kan du lese her.
Når det gjelder Koke, så er han ønsket til en fast plass på midtbanen. Selv om han bare er 22 år gammel, så spiller han som en rutinert veteran, og det er det Barcelona har lagt merke til.

Stiv pris

Selv om Koke etter finaletapet for Real Madrid uttalte at han ikke ønsket å flytte på seg, så kan det hende at Barcelona kan friste han til Catalonia. Et hinder på veien er prisen på unggutten. Koke signerte i vinter ny kontrakt med Atlético, og da økte utkjøpsklausulen fra 24 til 60 millioner euro.
Barcelona mener markedsverdien på spilleren er på rundt 30 millioner euro, og hvis de byr på spilleren så vil et førstebud være i den størrelsen.

Alle ønsker seg Koke

Manchester United skal også sikle etter Atléticos gullfugl, og har enorme summer å bruke på spillere denne sommeren. Per dags dato har Koke en kontrakt ut 2018-sesongen.
Barcelona-president, Josep Maria Bartomeu, sa til Onda Cero i går at alle klubber ønsker seg Koke.

— Koke er en fantastisk spiller, og jeg er sikker på at alle klubber ønsker seg en spiller som han. Atlético vil ikke selge, og jeg vil ikke nevne navn på spillere vi ønsker. Jeg kunne gjort det, men gjør det ikke, sa Bartomeu.