Forhandlingene er for alvor i gang.
Skal vi tro Sport, så har Barcelona nylig lagt inn bud på Sergio Kun Agüero. Et bud på 38 millioner euro har blitt sendt til Manchester City. Det skal være Barcas førstebud, og de skal være villige til å strekke seg enda lengre. Spilleren selv skal allerede ha sagt ja til katalanerne, så det er bare forhandlingene mellom klubbene som gjenstår.
Det vil ikke bli enkelt å signere Agüero, som scoret 28 mål på 44 kamper denne sesongen. Sport skriver videre at spilleren selv alltid har hatt lyst til å spille for Barca, og at han ønsker å spille sammen en av sine beste venner, Lionel Messi.
Leo Messi skal selv ha hintet om at klubben burde forsøke å hente landsmannen til klubben. Ikke nok med det. Luis Enrique er selv stor fan av Citys stjernespiller, og skal selv ha fortalt Zubizarreta at han ønsker seg «Kun».
Barca-treneren ønsker å lage en dødelig angrepsrekke bestående av Neymar, Agüero og Messi.
Manchester City betalte 44 millioner euro for Agüero for tre år siden, og vil ikke selge for mindre enn den summen. Likevel sendte Barcelona et bud på 38 millioner euro for å innlede samtalene med Premier Leagues seriemestere.
Foto: www.telegraph.co.uk