Her finner du en oppdatering på status i Bayern München.

Javi Martínez


26-åringen har returnerte til kampaksjon for første gang på åtte og en halv måned i lørdagens Bundesliga-tap for til Leverkusen. Bayerns defensive potet innrømmer at kampen var en test i forkant av semifinalen. «Det var en test. Jeg spilte i 60 minutter, og det kom ingen reaksjon fra kneet mitt. Jeg føler meg rask og sterk,» forklarte forsvareren, som mener han er i stand til å spille mot Barça: «Jeg er klar til å hjelpe laget.» Martínez anser oddsen som «50-50» i forkant av møtet, og presiserte at «de er et av de beste lagene i verden, og de er nå i sin beste form for sesongen.»

Jérôme Boateng


Kollektiv hjelp og støtte vil være nøkkelen til suksess på Camp Nou, uttalte Jérôme Boateng, spesielt ettersom at Bayern skal forsøke å nøytralisere den fryktede angrepstrioen; Messi, Suárez og Neymar. «Vi står overfor en eksepsjonell angrepsrekke, og vi må håndtere dem som et lag,» sa midtstopperen, og la til: «Det er viktig at vi forsvarer oss og angriper sammen.» Enhver tabbe eller glipp vil umiddelbart bli straffet, advarte Boateng, og fortsatte: «Det er ikke bare angriperne. Hele Barcelona-laget er i verdensklasse.»

Robert Lewandowski


Den polske spissen trente på Bayerns treningsanlegg i München på mandag. To dager før semifinalen, og seks dager etter at knakk nesen og kjevebeinet mot Dortmund, var Lewandowski tilbake på trening med beskyttelsesmaske på Säbener Strasse.
«Jeg tror han er i form og er veldig motivert,» avslørte Jérôme Boateng, «Robert har ingen frykt. Han blir vant med masken i tide til kampen.»

Thomas Müller


FCBAYERN.DE har intervjuet Thomas Müller med fokus på det kommende gigantoppgjøret.
Barça er i flott form. Gir det dere hodepine?
«Vi vet alt om deres sterke sider. De er i verdensklasse, spesielt foran. For en forsvarer, er det ikke den mest behagelige situasjonen å være ansikt til ansikt med Messi når han dribler. Men vi er oppgiret. Treneren kjenner dette laget bedre enn noen annen. Han vil gi oss et kampplan, men resten er opp til oss spillere.»
Barça vunnet sine to siste kamper 6-0 og 8-0…
«Vi har også vunnet stort denne sesongen, og selv uten de siste resultatene, er vi ganske klare over at Barcelona er et av de beste lagene i verden. De har sparket to andre gode lag ut av Champions League. Men jeg er fortsatt optimistisk, og trort at vi kan dra dit og vinne.»