Brasils U21-trener er ikke i tvil om at den unge stopperstjernen passer inn i klubben.
I et intervju med Mundo Deportivo, uttalte Gallo at Marquinhos har alt som skal til for å lykkes i Barcelona.

— Han er en spiller som først gjorde det bra i Brasil, før han dro til Europa som 18-åring, fortalte Gallo.

Marquinhos blir i Brasil sett på som fremtidens stopper, og Alex Gallo er ikke i tvil om ungguttens kvaliteter.

— Marquinhos har en fantastisk personlighet. Han er veldig rask og er meget god defensivt. Han passer bra både på venstresiden og høyresiden, noe jeg syns er viktig for en forsvarer. I tillegg er han veldig god med ballen i beina, og jeg syns han er den komplette forsvarer, sa Alex Gallo.

Kan ta over for Puyol

PSG-stopperen, som nylig fylte 20 år, har alle kvaliteter som trengs i et sårt Barcelona-forsvar skal vi tro U21-trener Gallo. Gallo mener unggutten på sikt kan ta over for Puyol som kaptein for katalanerne.

— Hvis Barca velger å signere ham, kommer de ikke til å angre. Han er perfekt for Barca. Han er et av de største talentene i brasiliansk fotball, som allerede nå er på høyeste nivå. Og selv om han ikke er den høyeste stopperen, så har han en fantastisk spenst, fortalte U21-treneren.

Videre fortalte treneren at Marquinhos må vurdere å dra fra PSG om han ikke skal stagnere som spiller. Pariserne har som kjent nettopp sikret seg David Luiz, og det er lite trolig at noen andre klarer å snike seg til en fast plass på stopperposisjon der, ettersom paret også spiller fast på Brasil og derfor kjenner hverandre perfekt.
Marquinhos har en a-landskamp for Brasil. I fjor spilte han 32 kamper for PSG og noterte seg for fem mål.
Ps. Spilleren selv har uttalt at han venter til U21-turneringen i Toulon er ferdig før han snakker med PSG om sin fremtid. Turneringen er ferdig søndag.