Ikke bare røk laget ut i gårsdagens cupsemi, men flere spillere dro på seg skader.
Man kan trygt si at Pep Guardiolas lag har slitt mer enn normalt denne sesongen. Seieren i Bundesliga var en selvfølge, men laget har de siste månedene hatt nesten en hel førsteellever ute med skader. Nå som flere spillere var på vei tilbake ble vondt verre mot Borussia Dortmund i går.

Sentrale spillere ute

Thiago, Robben og Lewandowski dro alle på seg skader. Den ene verre enn den andre. Thiago, som har slitt mye med skader de siste årene, fikk seg en smell. Spilleren selv gikk ut på sin offisielle Twitter-konto og avkreftet skadeomfanget etter kampen.
Når det gjelder Lewandowski, så ble han sendt til sykehus etter kampen. I dag ble det konkludert med brukket kjeve, nese og hjernerystelse. Polakken rekker derfor mest sannsynlig ikke kampene mot Barca.
Arjen Robben gjorde et etterlengtet comeback i går etter omkring to måneder ute med skade. Han ble byttet inn midt i andre omgang, men bare 16 minutter senere måtte hollenderen av banen med det som så ut som en strekk. I dag bekreftet klubben at det er snakk om en avrevet leggmuskel. Arjen Robben spiller ikke mer denne sesongen.
Bayern har allerede spillere som David Alaba, Franck Rinéry og Holger Badstuber på den stadig voksende skadelisten.

Barcelona rullerer laget

I går knuste katalanerne Getafe. Dette selv med et lag som hadde flere endringer fra de siste kampene. Spillere som Jordi Alba, Gerard Piqué, Andres Iniesta, Javier Mascherano og Ivan Rakitic ble hvilt. Alba var riktignok ute med suspensjon, men er tilbake til helgens kamp mot Cordoba. Sergio Busquets, som virkelig har funnet godformen de siste ukene, ble tatt av til pause. Luis Enrique ville ikke risikere noe med den viktige midtbanesliteren.
Etter mye kritikk tidligere i sesongen, ser vi virkelig hvor viktig det er med rullering av spillere. Barcelona-spillerne har flust av energi i hver kamp, og få skader berører laget. Dette skal Luis Enrique belønnes for.